Teknikken

Teknikken

InfoLand bygger på brugerfladen WordPress, som er det mest benyttede CMS (Content Management System) i verden. WordPress fokuserer i højere grad på indholdet end funktionerne, hvilket dog ikke betyder, at vi med WordPress som CMS system giver jer begrænsninger. Vi sikrer blot, at det er indholdet, som er i fokus, og at fleksibiliteten er stor.

Moduler som byggeklods
Med en InfoLand hjemmeside får I fra start ikke et færdigbygget hus, men i stedet fundamentet og ydervæggene. Det er så op til jer, hvor mange rum huset skal have, hvilken farve det skal males, og hvordan det skal indrettes. Det grundlæggende element i opbygningen af jeres ”hus” er de 45 moduler, som I efter behov kan vælge imellem. Det kan eksempelvis være et kalendermodul, hvor alle aktiviteter og begivenheder i området samles og formidles, det kan være et modul bestående af et nyhedsbrev, et afstemningsmodul eller et tilmeldingsmodul for blot at nævne et par eksempler. Der bliver hele tiden udvikles nye moduler, og I har altid mulighed for at komme for forslag til noget, som netop I godt kunne tænke jer.

Hosting
Som en del af InfoLand medlemskabet håndteres hosting af InfoLand. Vi sørger for, at jeres hjemmeside ligger på vores egen optimerede server, som er placeret i et professionelt og sikkert servermiljø. Derfor kan vi også tilbyde jer alt den plads og alle de e-mailadresser, I skal bruge. Det vil side, at I får ubegrænset plads til upload af tekster, billeder og videoer, samt at I får et ubegrænset antal e-mailadresser tilknyttet, således at I kan have alle de forfattere, I ønsker, til at skrive indlæg på siden. Vi overvåger det hele, så hvis der sker noget uventet, er vi altid klar til at hjælpe.

Sikkerhed
Med en InfoLand hjemmeside får I en høj sikkerhed med et opdateret spamfilter, antivirus og fuld backup. I skal dermed ikke være bekymrede for, at jeres hjemmeside pludselig lukker ned, eller at alle jeres informationer forsvinder. Og skulle noget gå galt, kan vi altid genskabe det.

Sociale medier
InfoLand er opbygges således, at det kan forbindes til sociale medier som Facebook, Twitter og Instagram. Vi ser ikke disse som et alternativ til en hjemmeside, men som et godt supplement til at kommunikere med endnu flere brugere. Derfor tilbyder vi selvfølgelig en mulighed for integration mellem jeres hjemmeside og jeres profiler på de sociale medier. Hvor det er muligt, giver vi jer mulighed for eksempelvis at vise indhold fra sociale medier på hjemmesiden (feeds), Synes godt om-knapper (likes) samt muligheden for at kunne udgive indhold fra hjemmesiden på de forskellige sociale medier.